Tillagning ca 30min

4 personer

Ingredienser

1 st
2 st
400 gram
1 msk Rapsolja
0,5 st
500 gram
0,5 tsk
0,5 dl
4 dl
2 st
3 dl

Tillagning

1. Hacka lök och vitlök. Skala och skär sötpotatis i bitar. Fräs lök och vitlök i olja tills de mjukar. Finhacka urkärnad chili och tillsätt den.

2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka 15 minuter.

3. Mixa soppan slät, smaka av med lite mera salt och späd soppan med vatten om det behövs.

Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Katja Kristoferson

Näringsinnehåll:
Kalorier: 423 kcal
Kolhydrater: 30 g
Protein: 9 g
Fett: 28 g

<– Tillbaka

Tillagning ca 30min

Ingredienser

1 st
2 st
400 gram
1 msk Rapsolja
0,5 st
500 gram
0,5 tsk
0,5 dl
4 dl
2 st
3 dl

Tillagning

1. Hacka lök och vitlök. Skala och skär sötpotatis i bitar. Fräs lök och vitlök i olja tills de mjukar. Finhacka urkärnad chili och tillsätt den.

2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka 15 minuter.

3. Mixa soppan slät, smaka av med lite mera salt och späd soppan med vatten om det behövs.

Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Katja Kristoferson

Näringsinnehåll:
Kalorier: 423 kcal
Kolhydrater: 30 g
Protein: 9 g
Fett: 28 g

<– Tillbaka