Tillagning ca30 min

  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • (1 röd chili)
  • 500g frysta wokgrönsaker
  • 1 burk kokosmjölk
  • 150 g champinjoner
  • 1 lime
  • 1 msk råsocker
  • 1 tsk curry
  • 250 g nudlar, okokta
  • 1 tsk röd currypasta
  • 5 dl vatten
  • 400 g kokta kikärtor, 1 burk
  • 2 msk Rapsolja
  • salt och peppar
  • Tillagning

    Finhacka löken och vitlöken.

    Rensa och skär svampen i skivor. Skär gärna en del av svampen i små bitar för att ge mera smak.

    Hetta upp oljan i en stor kastrull eller wok.

    Fräs lök, vitlök, chili mjuk med currypastan. Blanda i wokgrönsakerna och sen svampen .

    Blanda i kokosmjölk & vatten. Koka upp och krydda med lime, curry och råsocker.

    Tillsätt nudlarna. Låt koka tills nudlarna är färdiga.

    Tillsätt kikärtor, låt dem bli varma och smaka av med salt och peppar.

    <– Tillbaka