Tillagning ca 30min
4 personer
Ingredienser
1 st |
2 st |
400 gram |
1 msk Rapsolja |
0,5 st |
500 gram |
0,5 tsk |
0,5 dl |
4 dl |
2 st |
3 dl |
Tillagning
1. Hacka lök och vitlök. Skala och skär sötpotatis i bitar. Fräs lök och vitlök i olja tills de mjukar. Finhacka urkärnad chili och tillsätt den.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka 15 minuter.
3. Mixa soppan slät, smaka av med lite mera salt och späd soppan med vatten om det behövs.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Katja Kristoferson
Näringsinnehåll:
Kalorier: 423 kcal
Kolhydrater: 30 g
Protein: 9 g
Fett: 28 g
Tillagning ca 30min
Ingredienser
1 st |
2 st |
400 gram |
1 msk Rapsolja |
0,5 st |
500 gram |
0,5 tsk |
0,5 dl |
4 dl |
2 st |
3 dl |
Tillagning
1. Hacka lök och vitlök. Skala och skär sötpotatis i bitar. Fräs lök och vitlök i olja tills de mjukar. Finhacka urkärnad chili och tillsätt den.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka 15 minuter.
3. Mixa soppan slät, smaka av med lite mera salt och späd soppan med vatten om det behövs.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Katja Kristoferson
Näringsinnehåll:
Kalorier: 423 kcal
Kolhydrater: 30 g
Protein: 9 g
Fett: 28 g