Träning

Kroppen är fantastisk då vi kan lära den att bli starkare och uthålligare bara vi ger den rätt förutsättning. Vi tränar alla av olika anledningar och här hittar ni information hur ni bäst utformar er träning både för viktnedgång och prestation.

Gå ner i vikt -Din guide till en lyckad viktnedgång.

Här hittar du allt du behöver veta för att lyckas med din viktnedgång. Vi hjälper dig kostnadsfritt med allt från att sätta mål, till kost och träning.

Tillsatser i maten

Skapa ditt egna träningsprogram.

Att ha ett träningsprogram att följa gör det oftast lättare att hålla kontinuiteten i träningen samt får dig att på ett strukturerat sätt nå dina mål.

Mental styrka & Innrefrid

Stress är vår tids största folksjukdom och ett stort hot mot vår hälsa. Stress påverkar ditt liv på många fler sätt än du tror och kan göra oss både tjocka och sjuka. Vi hjälper dig att hitta balans i livet och gör dig till ett bättre jag.

Tips på hur du går ner i vikt

"Att gå ner i vikt är inte det svåra. Det svåra är att hitta en livsstil som låter dig behålla din nya vikt över lång tid. Det ska även vara ett liv som du trivs med samt där du får vara frisk och må bra (även i själen)"