Mental styrka & Innrefrid​

Att träna våra muskler är vedertaget men att träna vår hjärna är det inte lika många som gör. Stress är vår tids största folksjukdom och ett stort hot mot vår hälsa. Stress påverkar ditt liv på många fler sätt än du tror, stress kan göra oss både feta och sjuka. Vi kan träna våra hjärnor för att prestera bättra, hitta inre frid och för att få ett bättre liv.

Träna din mentala styrka

Vill du utvecklas i livet, på jobbet, i din idrott eller inom något annat område så kommer mental träning att hjälpa dig på vägen mot dina mål.

Stresshantering

Stresshantering för nybörjare

Vill du bli bra på stresshantering. Här hittar du grunderna kring stresshantering och din första steg för att få återhämtning och bättre balans i livet.

Du är den du tror du är...

Vi har alla en bild av vem vi är och den berättelsen kommer att leda oss mot den bilden. Därför är det viktigt att du målar upp rätt bild för dig själv om vem du är (eller ska bli). 

Kraften av Mindfulness

"Varför är det så självklart att träna sin kropp men inte alls lika självklart att träna sitt inre? Lycka sitter inte i en vältränad kropp eller ett välfyllt bankkont, lycka kommer inifrån"