Gå ner i vikt

Viktminsknings Webinair

Följ med på en gedigen webinair om viktminskning som gjordes för deltagarna i Triathlonutmaningen, där deltagarna gick från soffpotatisar till triathleter under några månader. Här får du lära dig allt om viktminskning vilket är så mycket mer än bara kost.

Träning för prestation eller viktminskning.

Här hittar du allt om träning. Varesig du vill gå ner några kilo eller springa ditt första ultramarathon. Kroppen är fantastisk och du har kontrollen att forna den som du vill ha den.

Mental styrka & Innrefrid

Stress är vår tids största folksjukdom och ett stort hot mot vår hälsa. Stress påverkar ditt liv på många fler sätt än du tror och kan göra oss både tjocka och sjuka. Vi hjälper dig att hitta balans i livet och gör dig till ett bättre jag.

Tips på hur du går ner i vikt

"Att gå ner i vikt är inte det svåra. Det svåra är att hitta en livsstil som låter dig behålla din nya vikt över lång tid. Det ska även vara ett liv som du trivs med samt där du får vara frisk och må bra (även i själen)"
Viktminskning kan vara mycket enkelt men samtidigt väldigt svårt. Drain.se är en sida för dig som vill gå ner i vikt, eller som har gått ner i vikt och vill fortsätta leva på ett sunt sett. Det finns en oändlig massa sätt att “banta” men det är inte säkert att alla sätten passar just dig. Vi är alla olika och lever olika liv vilket gör att vi har olika lätt eller svårt att ta till oss olika metoder. Det är stora skillnader mellan olika människor hur olika kost fungerar på våra kroppar. Men det finns ett fundamentalt knep att ta till -”Det finns inte en enda metod som kommer att fungera för dig om du inte håller dig till den”. gå ner i vikt På den här hemsidan har vi försökt att samla information som vi tycker kan vara viktig när du ska gå ner i vikt. Det finns många aspekter kring viktminskning där kosten bara är en liten del av det hela. Oftast handlar det om att ändra sitt beteende. Här hittar du all information som behövs för att du ska kunna gå ner i vikt. Gå igenom alla stegen för att kunna hitta dina nya kostvanor och på lång sikt öka dina chanser att kunna nå dina mål att leva hälsosamt. Börja här Mål Hitta din motivation Viktminskning Vad ska man äta Lär dig handla Styrketräning för viktnedgång Veckomenyer Frågeformulär