3 veckor – På rätt väg

posted in: Fredrik, Recept | 0

Nu har tre veckor passerat och vikten ligger nu på 88,2kg. Det har inte varit lätt med allt resande och besök hos släkt och vänner men jag har lyckats styra vikten åt rätt håll i alla fall. Träningen har flutit på bra och just nu ligger fokus bara på att samla mil inför maran.

Jag känner mig riktigt stark i kroppen och benen går snabbt och lätt när jag springer.

Jag har inte varit direkt konsekvent i min kost men tycker ändå att jag kontrollerar mitt ätande bra.

I går åt vi laxburgare. Enkelt att göra och sjukt gott. Mixa eller mosa lax ca 500g, en lime, 1 ägg, 4-5 msk ströbröd & en tsk salt (ev. en halv chili). Forma till fina burgare och stek på lagom temperatur. Jag åt den tillsammans med hummus, kokta grönsaker (broccoli, blomkål, morot), fetaost-kräm och barnen åt hemlagat potatismos till.

Jag har lagt in styrketräning några dagar i veckan nu i min träning.

Nu kör vi vidare. Målet till nästa vecka är att gå ner mot 87,2kg

Rock n roll!!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.