Hjärnkoll på maten – Bokrecension

posted in: Bokrecensioner, Inspiration | 0

Martin Ingvar och Gunilla Eldh försöker med den här boken att på ett enkelt sätt beskriva ett sunt förhållningssätt till mat. Detta kombinerar man med enklare beskrivningar av hur maten kan tillredas och konkreta recept från stjärnkockar.

Rent allmänt känns kostrekommendationerna i denna bok otroligt sunda. Det är ingen konstig diet man ska följa utan mera enkel beskrivning av en hälsosam kost. Dom pratar om bra grönsaker att äta, bra vitaminer, bra protein, bra kolhydrater, allt det som vi behöver för en god hälsa.

” I hjärnkoll på maten får du vägledning i konsten att laga god mat som är bra för hjärnan, hjärtat och midjemåttet. När du vant dig vid läckerheter som lammfärsbullar i italiensk tomatsås, självlagande kyckling med apelsinsmak och kaffekakan som gör gott, vill du aldrig mer tillbaka till halvfabrikat och snabbmat.”

Boken är lättläst och passar dig som vill förstå mera om den maten du äter och hur du ska kunna komma igång med en sund kosthållning.

Helt klart läsvärd!

Ha%20hj%C3%A4rnkoll%20p%C3%A5%20maten

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.