Löpning utan GPS

posted in: Fredrik | 0

Landade i Stockholm igår. Jag hade ett pass inplanerat igår men orkade inte så jag drog ut på en kortare vända idag för att lufta benen. Det kändes riktigt bra i kroppen.

Jag valde att springa utan GPS/klocka/pulsmätare för att bara lyssna på kroppen och inte oroa mig över vad klockan visade. Men jag måste medge att det var sjukt länge sedan jag sprang utan gps och det kändes rätt konstigt, fast ändå jäkligt skönt. Det borde man göra oftare.

Idag sprang jag och stirrade lite då och då på mitt armband till stöd för” rädda barnen”-“Stop violence against children now”

20120712-110149.jpg


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.