Midsommar en svullar-högtid

posted in: Fredrik | 0

Nu har jag betat av en av årets stora kalori-frosseri-högtider. Jag höll inte tillbaka det minsta utan vräkte på så mycket som det gick 🙂 Det blev alla dom klassisk tillbehören och ett stort antal öl + nubbe. Dansen runt midsommarstången lär inte ha bränt direkt många kalorier. Jag försökte att koncentrera mitt matintag till protein och fett men när tårtorna dukades fram var det kört.

Söndagen blev det ett 30km löppass och måndagen 60min cykel. Nu är jag tillbaka i min vanliga matrutin och hoppas att helgen inte har skadat för mycket.

Kroppen känns riktigt stark och jag ligger i bra fas med träningen. Ska ut ikväll och köra ett MAF-test för att se hur jag ligger till. Nästa torsdag kommer jag att köra det stora mil-provet (10km i full fart) för att bestämma vilken fart jag ska hålla på jubileums-maran.

I morgon ska jag våga väga mig 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.