När suget tar över!!!

posted in: Fredrik | 0

Gud va svårt det är att avstå när suget tar över!

Jag har varit här så många gånger förut och ändå kan jag inte stoppa det. Det brukar komma några veckor in i dieten, det där superstarka suget efter onyttig man. Detta tolkar jag som att vikten är på väg i rätt riktning (för mig neråt) och det är kroppens sätt att rädda sig. Den tror att jag håller på att svälta. Det blev så att ungarna fick en massa godis över efter lördagen (mest för att grannen gav dom en påse sjukt mycket större än dom brukar få), den råkade min hjärna bestämma sig för att jag skulle äta upp. Mina mentala krafter att motstå frestelsen var i dag 0.

Omöjligt att stå emot
När suget tar över är det ibland nästan omöjligt att stå emot. Klarar det 9 ggr av 10
Så idag fick det bli en godis dag.

Nu tror jag inte att det blev någon stor skada av detta förutom att min viktminskning kommer ta lite längre tid. Det är bara att hoppa upp på hästen igen.

Så länge planerar jag för kommande Youtube serie om viktnedgång från drain.se

Ny vecka nya tag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.