Nästa mål-sala

posted in: Fredrik | 0

Jubileumsmarathon i Stockholm gick över förväntan och jag sprang in på 3:50:00 tio minuter fortare än min målsättning.
Mer om maran senare!

Jag har nu ställt om siktet och kör nu mot Sala silverman som är en halv ironman. Det gäller nu att ganska snabbt komma igång med cykling och simning. Veckan som har gått har jag kommit igång bra med cykling med fyra pass på omkring 15mil. Jag genomförde första simpasset i morse 60 minuter med fokus på teknik.

Planen är att cykla minst 50 mil innan Sala och simma 2 pass i veckan.

Nu på lördag går det en triathlon tävling som jag funderar på att köra 200m simning 10’km cykel och 2,5km löpning.

20120723-105558.jpg


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.