Nu börjar träningen inför Göteborgsvarvet

posted in: Fredrik, Recept | 0

Idag börjar träningen inför varvet. Jag har inte sprungit så mycket under vintern, rättare sagt inte tränat så mycket. Jag besöker gymmet ibland för lite allmän styrka och för att springa lite korta intervaller på löpband.

När jag inte har tränat på ett tag känns det bra att väcka kroppen med ett träningspass för hela kroppen. Jag tränar de stora muskelgrupperna t.ex marklyft, chins, dips, kettlebell swing, bänkpress, frivändning etc. Fokus blir här att köra ganska lugnt ca 70% av max och hellre flera repa (6-10).

Jag ska även sätta ihop en plan för hur jag ska nå mina mål på varvet. Jag har pratat med en kompis om att försöka gå under 1:40 men med dålig träning under vintern kan det bli tufft. Jag kommer att utgå från det målet men det kan behövas revideras allt eftersom (vi får se).

Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.