5 veckor har gått!

posted in: Fredrik | 0

Nu har 5 veckor passerat och det drar ihop sig mot dom sista 3 veckorna. Jag kör vidare med upplägget från förra veckan. Med den lilla ändringen att jag byter middagen mot Laxburgare med hemlagad majonäs & kokta grönsaker (broccoli, blomkål, morot).

Träningen har flytit på riktigt bra och förra veckan var en ganska lugn träningsvecka, förutom lördagens långpass på 32,6km (längsta hittills). Jag vågade inte riktigt köra långpasset utan kolhydrater så jag drack 2st 50cl öl på kvällen innan, kompletterade middagen med bönor & hade med mig 2x100g chokladbollar ut på rundan.

Vikten låg i morse på 87,1kg

3 veckor kvar och 2,1kg att gå ner! Det borde gå 😀

Ny vecka nya tag! Nu kör vi!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.