Kvällspass i mara-fart

posted in: Fredrik | 0

Nu på kvällen var det dags för ett kvällspass på 12,5km i mara-fart. Det kändes rätt bra i kroppen men jag har lite problem med vänster baksida-lår. Det har varit med och irriterat lite i flera år men kommer mera när jag börjar köra snabbare kvalitéts pass.

Med bara 4 veckor kvar till maran känns det ändå som att jag ligger med bra träningsmässigt. Jag har satt som mål att springa under 4 timmar. Men jag lägger upp taktiken att springa lite fortare (5:31/km) detta för att ge mig chansen att kunna stanna och stretcha.

Jag kommer att springa 30+km kommande helg också, sen börjar jag trappa ner lite för att pricka in toppformen den 14:e juli.

Viktmässigt känns det som jag kontroll på situationen. Jag ligger på 87kg nu och ska ner 2kg till på 3 veckor, vilket trots midsommar borde gå att kontrollera.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.