Cykelträning med Mora CK

posted in: Fredrik | 0

I dag blev det cykelpremier för i år med cykelklubben. Jag kom igång med cyklingen i måndags och har innan det bara cyklat inne på trainern.

Vi var ett 10-15 pers och det var meningen att vi skulle köra ganska lugnt, men för min del blev det lite för hårt. Jag låg hela tiden på min mjölksyra tröskel och fick aldrig tid till att återhämta mig. När vi hade kört halva tog energin slut och jag fick lov att trycka i mig en nöd-gel som jag har med mig för sådana här tillfällen.

Min plan fram till Vansbro triathlon är att minst hälften av all min träning ska vara cykelträning. Jag tycker att min löpform är riktigt bra så jag kommer enbart att springa 1-2 pass i veckan för att kunna lägga mer fokus på cykel och simning. Min målsättning är att cykla med ett snitt över 33km/h så för att få in farten i kroppen kommer jag att köra mycket intervaller och backträning på cykel.

Minst ett pass i veckan ska jag försöka köra med klubben!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.