Fast i poddträsket

posted in: Artiklar, Fredrik | 0

Jag har inte riktigt fastnat för poddar, jag har väl aldrig riktigt lyssnat på någon speciell förens för två veckor sedan. Jag läste på Lange.se att Jörgen Brink blev intervjuad i Skipodd157 (långloppslaget lager 157s egna podcast). Det var en riktigt inspirerande och välproducerad pod med mycket tips om träning och historier från bakom kulisserna.

Så jag lyssnade vidare på övriga åkare i laget och blev sjukt inspirerad.

Lyssna på Skipodd157 här

Efter det infann sig en tomhet och jag ville ha mer. Helt fast i poddträsket. Efter lite googlande hittade jag en uppsjö med riktigt inspirerande poddar på många håll. Här kommer några av de bästa:

– Anneli pompe gästar marathonpodden

– prestera mera podden (finns även på youtube)

– Tim Ferriss 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.