Funbeat Vinter Aquathlon Utmaning 2012-13 (Test 1)

posted in: Fredrik | 0

Funbeat

funbeat.se är en social träningssite med träningsdagbok, forum & träningskompisar. På forumet anordnas en del tävlingar och utmaningar. Just nu är jag med i Vinter Aquathlon Utmaning . Den går ut på att man ska simma 1500m och springa 5km, sen lägger man ihop tiderna. Dom båda passen behöver inte genomföras på samma dag, utan man tar sin bästa tid mellan oktober och mars på varje individuell gren.

Utmaningen drog igång igår, så för att få en tid i båda grenarna körde jag ett dubbelpass.

Jag simmade 1500m på lunchen, vilket jag inte riktigt var tränad för men lyckades få en tid under 30min.

På kvällen stack jag och Marcus ut på ett tempo-pass i skogen slutade på ett tempo av 4:34/km.

Simning – 29:53

Löpning – 22:58

Totalt – 52:51

Nu ser jag fram emot att spöa dessa tider under vintern. Målet är att komma ner under 50min innan mars.

Gillar ni att simma och löpa så häng på den här utmaningen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.