Märks direkt när jag avviker!

posted in: Fredrik | 0

Det märks direkt på min vikt när jag avviker från min diet. Det kan vara så att det bara är tillfälligt med vätska men inte så roligt när man försöker gå ner i vikt. Jag håller koll på min vikt via viktpuls.se. Den siten hjälper till att hålla koll på vikten under längre tid så att enstaka dagar med viktökning inte ska spela så stor roll. Hoppas kurvan fortsätter neråt snart.

Jag gjorde några snesteg i helgen, säker mest för att jag tänkte köra 2 veckor mellan ätardagarna.

Testade formen idag genom att simma 1500m på 29:53 & springa 5km på 22:51. Löpningen hoppas jag kunna kapa 1 minut på och simningen går det nog att ta bort 4-5min tills i vår.

Fortsätter kämpa!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.