– Släpp hyveln och ta ett steg ifrån osten!!!

posted in: Fredrik | 0

Nu har jag bestämt mig. Igår hade jag som absolut utmaning till mig själv att jag inte skulle äta någon ost eller annan onödig mat efter middagen. Det här kan låta som en bagatell men när jag är på väg ner i vikt så är det sjukt svårt att låta bli. En del av min kropp kämpar ganska hårt för att jag ska småäta lite på kvällen. Det kan vara ganska lätt att motivera sitt onödiga ätande och för min del måste jag verkligen ha nolltolerans för att inte en bit ska bli 10.

Ja det finns väll inga tvivel på att man har ett beroende. Jag får börja KBT behandla mig själv!

I går körde jag en utmaning och det är roligt, hur fokuserad jag måste vara på att inte äta något samtidigt som jag ger barnen kvällsfika. Annars sitter man där med några skivor ost i munnen och sen är det kört 🙂

Fick även till ett bra intervall pass igår, 30-20-10 som är ett av mina favorit när jag har dåligt med tid. Kroppen kändes bra och jag hade fin fart i benen. (5:00 – 4:30 – 4:00 fart).

Vikt i morse 86,2 kg

Ostberoende


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.