Svårigheten att hålla kosten på resan.

posted in: Fredrik | 0

Jag har under 6 dagar varit på resande fot med familjen. Vi åkte tåg upp till Piteå och besökte min svärföräldrar. Det var riktigt skönt med några dagars ledighet, men jag fick också känna på hur svårt det är att hålla sig från att äta en massa onyttigheter när man blir bjuden. Plus att vi mutade barnen med diverse snacks, för att resan skulle bli så behaglig som möjligt, detta innebar att det hela tiden fanns någonting gott att äta.

Piteå skylt

Hemma har jag inga problem med att hålla mig från att äta mat/snacks som jag inte borde äta, men av någon anledning är det en annan sak när någon frågar en. Det känns som att det sitter djupt rotat i oss att man ska vara “artig” och säga ja.

Så jag bestämde mig för att jag skulle äta det som bjöds men att försöka minimera skadorna. Det blev en hel del bra mat men också en del efterrätter, godis, glass & vin.

Jag körde en några riktigt bra träningspass i Piteå också, dels för att kompensera för all man vi åt, men främst för att det passade bra in i mitt träningsprogram.

Vi hade riktigt fint väder uppe i norrland och avslappningen var total.

Jag har inte vägt mig på hela resan men vägde mig nu när jag kom hem och vågen visade 89,1kg, får se i morgon om den vikten stämmer. Vid det här laget borde jag enligt planen ha gått ner 1,6kg men det är ingen stress än. Målet är fortfarande inom räckhåll.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.