Vecka 1 -lägesrapport

posted in: Fredrik | 0

Nu har den första veckan gått.

Jag har vägt mig varje morgon som jag har haft tillgång till våg. För att få ett rättvisande resultat och att vikten inte ska vara beroende av dagsformen, så har jag regestrerat min vikt på viktpuls.se. Där får man en “justerad vikt”, typ medelvikt för senaste veckan. Den visar 89,3kg vilket ger en viktnedgång första veckan på 0,7kg

Min plan just nu är att ha ett underskott dagpå 600kcal per dag vilket borde ge mig en viktnedgång på 1kg/10 dagar

Jag har inte känt mig jättehungrig någon dag och jag håller mig till min plan.

Det känns som att jag är på rätt väg!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.