TMI-Warning eller på svenska… (Dag 13 av 14)

posted in: Artiklar, Fredrik | 0

TMI står för “too much information”  eller som vi säger i Sverige… -“Det där hade jag inte behövt veta!”.

Jag vet varför jag inte gick ner utan började smyga uppåt. Man blir alltid lite fundersam när man håller sig strikt till en diet och den inte fungerar som man hoppas. Det var inte mycket som jag gick upp men det blev ändå några 100 gram/dygn.

Jag hade inte riktigt reflekterat över det men när det var dags så slog det mig… Jag hade inte varit på “muggen” på flera dagar. Jag kunde inte ens minnas när det var. Utan att gå in på några detaljer så kan jag säga att invägningen nästa morgon var någonting helt annat…

Morgonens vikt: 87,9 kg (-3,2 kg)

Dag 14 av 14


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.